Troy Lee Designs 6400 térdvédő fekete (XL)

Troy Lee Designs 6400 térdvédő fekete (XL)

113 999 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Troy Lee Designs 6400 térdvédő fekete (XL)

113 999 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
mtbiker.hu
Termékleírás
Neme Unisex

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Troy Lee 6400-as felső térdvédőt tervez enduro versenyszámokhoz. Ha stabilitást és térdvédelmet keres könnyű és kényelmes kivitelben, a 6400 kiváló választás. Kétoldalas csuklópántokkal rendelkeznek, hiperexlogációs ütközőkkel és ütéselnyelő párnákkal.

A szabadalmaztatott X-Fit Strap System kényelmes viseletet biztosít a mozgás korlátozása nélkül. A felső és az alsó kompressziós hevederek szükség szerint beállíthatók, a láb köré tekeredve, és átfedik a zsanérokat a stabilitás maximalizálása érdekében. A védők jól elvezetik a nedvességet , és maximális kényelmet biztosítanak extrém körülmények között is.

Öntött hőre lágyuló térdvédővel rendelkeznek, kopásállóak, maximális tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A védők mountain bike-hoz, motorkerékpárhoz, snowboardhoz vagy síléchez alkalmasak - támaszt nyújtanak és egyben megelőzik a térdsérüléseket. CE EN 14120-2003 + A1-2007 tanúsítvánnyal rendelkeznek - a kopásállóság érdekében
Rögzítési rendszer: X-Fit ® Strap System

Extra: CE EN 14120-2003 + A1-2007

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.