Troy Lee Designs 6400 térdvédő (XL)

Egyéb ajánlatok

 

Troy Lee Designs 6400 térdvédő (XL)

117 999 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
mtbiker.hu
Termékleírás
Nem Unisex

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Troy Lee 6400-as felső térdvédőt tervez enduro versenyszámokhoz. Ha stabilitást és térdvédelmet keres könnyű és kényelmes kivitelben, a 6400 kiváló választás. Kétoldalas csuklópántokkal rendelkeznek, hiperexlogációs ütközőkkel és ütéselnyelő párnákkal.
A szabadalmaztatott X-Fit Strap System kényelmes viseletet biztosít a mozgás korlátozása nélkül. A felső és az alsó kompressziós hevederek szükség szerint beállíthatók, a láb köré tekeredve, és átfedik a zsanérokat a stabilitás maximalizálása érdekében. A védők jól elvezetik a nedvességet , és maximális kényelmet biztosítanak extrém körülmények között is.
Öntött hőre lágyuló térdvédővel rendelkeznek, kopásállóak, maximális tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A védők mountain bike-hoz, motorkerékpárhoz, snowboardhoz vagy síléchez alkalmasak - támaszt nyújtanak, és egyben megelőzik a térdsérüléseket. CE EN 14120-2003 + A1-2007 tanúsítvánnyal rendelkeznek - a kopásállóság érdekében

Rögzítési rendszer: X-Fit ® Strap System
Extra: CE EN 14120-2003 + A1-2007
Tevékenység : Hegyi kerékpározás
Szín : fekete
Ajánlott : Férfi / UNI

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.